Овочевий суп на свинячий лопатці

9

Прекрасне поєднання овочів і м'яса — ситно і смачно.

Продукти
  • Свиняча лопатка — 1 шт.
  • Картопля — 2 невеликих
  • Перець болгарський — 1 невеликий
  • Помідор — 1 середній
  • Морква — 1 невелика
  • Цибуля ріпчаста — 1 середній
  • Сіль — за смаком
  • Перець — за смаком
  • Спеції — за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

На плиту поставити каструлю з м'ясом, посолити, заправити бульйон лавровим листом, перцем «горошок». Варити 1,5-2 години.
Ближче до готовності бульйону — перець, помідори і картоплю нарізати крупно.

Шаг №2

Цибулю порізати дрібно, моркву натерти на дрібній тертці.

Шаг №3

Як м'ясо буде готове, вийняти його і закинути картоплю. Як закипить, зменшити вогонь, додати перець, нехай кипить потихеньку до готовності. Додати помідор і спеції.

Шаг №4

Цибулю і моркву обсмажити на сковороді (пассеровка).

Шаг №5

Додати пасерування в суп.

Шаг №6

Повернути м'ясо в каструлю. Вимкнути вогонь. Для насиченого смаку, за бажанням можна додати трохи цибулі півкільцями. Дати супу настоятися півгодини.

Приємного апетиту!

Вгору