Овочевий салат з м'ясом і нутом

11 4

Подається овочевий салат з м'ясом, смажену на грилі, і нутом (турецьким горохом).

Продукти
  • Яловичий Стейк — 320 г
  • молодий Шпинат — 6 склянок
  • Помідори червоні або жовті (різані часточками) — 2 шт.
  • Огірок (рубаний) — 1 шт.
  • Нут (турецький горох) консервований або варена — 400 г
  • Петрушка свіжа (рублена) — 0,25 склянки
  • Мята свіжа (рублена) — 0,25 склянки
  • Часник (дрібно рубаний) — 3 зубки
  • Олія оливкова — 1 ч. л.
  • Мед — 1 ч. л.
  • Йогурт натуральний без добавок — 6 ст. л.
Приготування

Як робити: Овочевий салат з м'ясом і нутом? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати салат овочевий з м'ясом:

1. З м'яса зрізати жир. Порізати стейками товщиною 2,5 см. Посолити і поперчити стейки.

2. Включити гриль для попереднього розігріву до середньої температури. Промазати маслом ґрати. Викласти стейки на решітку, смажити близько 10-12 хвилин з обох сторін.

3. Тим часом на 4 порційні тарілки викласти шпинат, помідори, огірки і нут.

4. Приготувати заправку. У невеликій мисці змішати петрушку, м'яту, часник, масло і мед. Додати йогурт, добре перемішати.

5. М'ясо порізати скибочками і викласти на салат. Полити салат овочевий з м'ясом заправкою і можна подавати.

Вгору