Овочевий салат зі смаженим м'ясом

11 6

Овочевий салат зі смаженим м'ясом заправляється гострою заправкою.

Продукти
  • Свиняче філе — 450 г
  • Помідори свіжі (рубані) — 1,5 склянки
  • Авокадо (рубаний) — 1 шт.
  • Квасоля темна, консервована (промита) — 1 склянка
  • Лимонна цедра — 1 ст. л.
  • Шавлія свіжий (рубаний) — 6 листочків
  • Кумін мелений — 0,5 ч. л.
  • Олія оливкова — 1 ст. л.
  • Салат латук (різаний) — 1 качанчик
  • Цибуля зелена (рубаний) — 0,5 склянки
  • *
  • Для заправки:
  • Перець болгарський червоний — 1 шт.
  • Перець чилі — 1 шт.
  • Лимонний сік — 2 ст. л.
  • Оцет бальзамічний — 2 ст. л.
  • Олія оливкова — 2 ст. л.
  • Сіль — 1/8 ч. л.
Приготування

Як робити: Овочевий салат зі смаженим м'ясом? Дуже просто читайте далі...

1. Приготувати гостру заправку. Включити духовку для попереднього розігріву до 215 градусів. Болгарський і гострий перець розрізати навпіл, видалити насіння і плодоніжку. Деко застелити фольгою, викласти на неї половинки перців, зрізами вниз. Помістити перці в духовку, запікати близько 20-25 хвилин, до обвуглювання паперу. Потім дістати перець з духовки, дати охолонути, а потім очистити від шкірки.

2. Весь перець скласти в чашу кухонного процесора, додати лимонний сік, сіль, оцет і масло, подрібнить до однорідного стану.

3. Свиняче філе порізати поперек волокон на скибочки товщиною 0,5 див. Скласти м'ясо у велику миску, додати лимонний сік, шавлія, кумін, 1/4 ч. ложки перцю і 1/8 ч. ложки перцю. Добре перемішати. Залишити на 10 хвилин настоятися.

4. У великій сковороді розігріти оливкову олію, викласти м'ясо, смажити на повільному вогні, близько 2-3 хвилин, до рожевого кольору з усіх сторін. Перекласти на тарілку, відставити убік.

5. На 6 сервіровочні тарілки викласти салатні листя, зверху помідори, авокадо, квасоля і цибулю. Зверху викласти скибочки свинячого філе, полити заправкою.

Вгору