Овочеве рагу з цукіні

12 4 30 хв.

Смачне блюдо для пісного дня, а ще й шикарний гарнір до м'яса.

Продукти
  • Цукіні — 600 г
  • Помідори — 2-3 шт.
  • Морква — 1-2 шт.
  • Цибуля — 1 шт.
  • Часник — 2 зубчики
  • Олія рослинна — 3 ст. ложки
  • Сіль — за смаком
  • Перець — за смаком
  • улюблені Спеції — за смаком
  • Лимонний сік — 1-2 ст. ложки
  • Цукор — 1 ч. ложка
  • Зелень — за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати овочеве рагу з цукіні:

Цукіні вимити.

Шаг №2

Нарізати кубиками цукіні.

Шаг №3

Цибуля очистити, вимити, нарізати кубиками.

Шаг №4

Морква очистити, вимити, нарізати соломкою.

Шаг №5

Помідори вимити, нарізати кубиками.

Шаг №6

Часник очистити, роздавити в часничниці.

Шаг №7

Розігріти сковороду, налити рослинне масло. У гаряче масло викласти часник. Смажити, помішуючи, на середньому вогні 2-3 хвилини. Викласти інші овочі. Гасити овочеве рагу на невеликому вогні під кришкою, періодично помішуючи (15-20 хвилин).

Шаг №8

Посолити, поперчити, додати цукор і улюблені спеції.

Шаг №9

Гасити овочеве рагу на середньому вогні 5-7 хвилин без кришки. Додати лимонний сік, перемішати. Зняти з вогню.

Шаг №10

Овочеве рагу з цукіні готово. Подавати овочеве рагу зі свіжою зеленню.
Приємного апетиту!

Вгору