Овочеве рагу з баранини

13 4

Рагу готується з картоплі, баклажанів, цибулі, помідорів і прянощів, з додаванням баранини.

Продукти
  • Баранина — 800 г
  • Картопля — 600 г
  • Баклажан — 1 шт.
  • Помідори — 3 шт.
  • Цибуля велика — 1 шт.
  • Перець чилі — 1 шт.
  • Часник — 3 зубки
  • Петрушка свіжа (рублена) — 45 г
  • Лавровий лист — 4 шт
  • Перець чорний горошком — 6-8 шт.
  • Кінза свіжа (рублена) — 45 г
  • Масло вершкове — 50 г
  • Томатна паста — 75 г
  • Бульйон яловичий — 1 л.
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
Приготування

Як робити: Овочеве рагу з баранини? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати овочеве рагу з бараниною:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 180 градусів.

2. Картоплю порізати великими кубиками. Цибулю і часник порубати. Баклажан і помідори порізати кружальцями. Перець чилі очистити від насіння і дрібно порубати.

3. У змащену маслом жаровню викласти картоплю і цибулю.

4. М'ясо порізати невеликими шматочками.

5. На картоплю викласти шарами м'ясо, баклажан, посипати петрушкою, лавровим листом, перцем, часником і кінзою.

6. У невеликому сотейнику розтопити вершкове масло, додати томатну пасту, готувати, розмішуючи, близько 1 хвилини. Потім поступово додати бульйон, довести до кипіння. Посолити і поперчити, відставити убік.

7. Залити томатним соусом вміст жаровні. Помістити жаровню у духовку, готувати овочеве рагу з бараниною близько 1 години, до м'якого стану м'яса.

8. Зверху овочів викласти скибочки помідорів і знову помістити овочеве рагу з бараниною в духовку на 10 хвилин.

Подавати овочеве рагу з бараниною відразу ж.

Вгору