Овочеве рагу «Осіннє»

9

Це яскраве овочеве рагу можна подавати як закуску або як гарнір.

Продукти
  • Цибуля - 0,5 кг
  • Морква - 0,5 кг
  • Баклажани - 1 кг
  • Перець болгарський червоний - 1 кг
  • Помідори - 1 кг
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Зелень петрушки - за смаком
  • Масло рослинне - скільки піде
Приготування

Як робити: Овочеве рагу «Осіннє»? Дуже просто читайте далі...

1. Баклажани миємо, ріжемо кубиками зі стороною 1 см, солимо.

2. Цибулю і моркву чистимо, дрібно ріжемо.

3. Розігріваємо сковороду, нагріваємо олію. На середньому вогні цибулю обсмажуємо до прозорості, додаємо моркву і обсмажуємо, помішуючи, ще 5-10 хвилин.

4. Перець миємо, очищаємо від насіння, дрібно ріжемо.

5. Ставимо казан на вогонь, розігріваємо олію. Цибулю і моркву перекладаємо в казан.

6. Зливаємо воду з баклажанів, додаємо їх в казан.

7. Через 15 хвилин додаємо перець.

8. Помідори миємо, видаляємо плодоніжки, ріжемо кубиками з ребром 1 см

9. Коли перець і баклажани стануть м'якими (приблизно через 20 хвилин після додавання перцю) додаємо помідори в казан.

7. Все солимо, тушкуємо ще 5-10 хвилин.

8. Петрушку моєму, дрібно ріжемо.

9. Коли рагу буде готове, додаємо перець і зелень.

Вгору