Овочеве рагу

Нет фото

Заготівля на зиму - тушковані овочі.

Продукти
  • Баклажани - 8-10 шт.
  • Кабачки - 6 шт
  • Перець солодкий - 6 шт
  • Часник - 1 головка
  • Капуста пекінська - 1 шт
  • Зелень
  • Сіль
Приготування

Як робити: Овочеве рагу? Дуже просто читайте далі...

Укладаємо овочі по черзі.

Кабачок трьом на тертці і кладемо в каструлю, його потрібно трохи прожарити.

За кабачком кладемо баклажан, нарізаний кубиками.

Перець солодкий нарізаємо кубиками і кладемо в каструлю.

Заздалегідь підсмажимо капусту і кладемо туди ж.

Натираємо на тертці часник і нарізаємо зелень. Закладаємо це в каструлю і тушкуємо всі 30 хвилин, періодично помішуючи.

Розкладаємо по банках і закриваємо кришками. Банки заздалегідь стерилізуємо разом з кришками.

Вгору