Овочеве каррі з кольоровою капустою

8 4 30 хв. 30 хв.

Хочеться чогось новенького? Овочеве каррі з кольоровою капустою саме те, що Вам сподобається.

Продукти
  • Цвітна капуста - 700 г
  • Стручкова квасоля - 400 г
  • Помідори - 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1шт.
  • Часник - 3 зубчики
  • Порошок каррі - 1.5 ст.л.
  • Рослинна олія
  • Зелень
Покрокове приготування

Шаг №1

Прості овочі і каррі.

Шаг №2

Як приготувати овочеве каррі:
Поставити каструлю з водою на газ. Капусту помити. Цвітну капусту розібрати на качанчики, опустити в киплячу воду і варити 5 хвилин.
Залишити 100 мл бульйону.

Шаг №3

Почистити і помити цибулю. Порізати на кубики. Часник почистити і дрібно порубати.

Шаг №4

Нагріти сковороду, налити рослинне масло , щоб було 0.5 см в сковороді. Обсмажити цибулю з часником до прозорості і м'якості.

Шаг №5

Додати за смаком порошок каррі і перемішати.

Шаг №6

Стручкову квасолю помити.

Шаг №7

Відрізати хвостики і порізати на 2 - 3 частини.

Шаг №8

Викласти в сковороду з цибулею цвітну капусту і квасолю, трохи обсмажити, потім влити бульйон, посолити за смаком.

Шаг №9

Тушкувати під кришкою хвилин 7-10.

Шаг №10

Помідори нарізати тонкими полукружиями і додати до овочів. Перемішати і тушкувати ще пару хвилин.

Шаг №11

Прикрасити овочеве каррі зеленню. Подавати гарячим. Овочеве каррі чудовий гарнір і самостійне страву під час посту. Приємного:)

Вгору