Овочеве соте

Овочеве соте в будь-який день буде доречним доповненням до обіду або вечері, проте саме за різдвяним столом воно стає строго обов'язковим.

Продукти
  • Перець солодкий червоний - 300 г
  • Цукіні або кабачки - 300 г
  • Баклажани - 300 г
  • Помідори черрі - 300 г
  • Цибуля шалот (або ріпчаста) - 100 г
  • Цибуля-порей - 100 г
  • Олія оливкова - 100 мл
  • Чебрець свіжий - 2 гілочки
  • Сіль
  • Перець чорний
Покрокове приготування
1 Овочеве соте, шаг 1

Цукіні нарізати кубиками.

:)
2 Овочеве соте, шаг 2

Солодкий перець нарізати кубиками.

3 Овочеве соте, шаг 3

Цибулю-порей нарізати досить крупно.

4 Овочеве соте, шаг 4

Цибуля шалот розрізати вздовж на частини.

5 Овочеве соте, шаг 5

Баклажани нарізати шматочками, приблизно одного розміру з іншими овочами.

6 Овочеве соте, шаг 6

З'єднати цукіні, перець, цибулю і баклажани. Додати черрі. Перемішати.

7 Овочеве соте, шаг 7

У сковороді розігріти олію. Викласти овочі і обсмажити їх, помішуючи, на сильному вогні.
При необхідності підливати масло.

8 Овочеве соте, шаг 8

Додати чебрець і чорний перець. В кінці смаження овочі посолити.

9 Овочеве соте, шаг 9

Готове овочеве соте викласти на блюдо.
Соте може бути відмінним гарніром, наприклад до смаженої індички.
Приємного апетиту!

Вгору