Овочі, тушковані в мультиварці

7 4 15 хв. 75 хв.

Тушковані овочі у власному соку, приготовані в мультиварці таким чином, зберігають свій колір і корисні речовини.

Продукти
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Кабачок - 1 шт
  • Морква - 1 шт
  • Перець болгарський - 2-3 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Масло рослинне - 1 ст. л.
Приготування

Як робити: Овочі, тушковані в мультиварці? Дуже просто читайте далі...

Страву можна доповнити будь-якими овочами на ваш розсуд.

Покрокове приготування
1 Овочі, тушковані в мультиварці, шаг 1

Як приготувати тушковані овочі в мультиварці:

Цибулю нарізати дрібними кубиками й обсмажити на рослинному маслі в режимі «Смаження» до напівпрозорості.

:)
2 Овочі, тушковані в мультиварці, шаг 2

Кабачок нарізати кубиками.

3 Овочі, тушковані в мультиварці, шаг 3

Моркву нарізати соломкою.

4 Овочі, тушковані в мультиварці, шаг 4

Перець нарізати кубиками або соломкою.

5 Овочі, тушковані в мультиварці, шаг 5

Додати всі овочі до цибулі.

6 Овочі, тушковані в мультиварці, шаг 6

Посолити, поперчити. Ретельно перемішати. Воду додавати не треба!

7 Овочі, тушковані в мультиварці, шаг 7

Закрити кришку мультиварки. Встановити режим «Гасіння» на 1 годину.

8 Овочі, тушковані в мультиварці, шаг 8

Якщо ви любите овочі «аль денте», то щоб приготувати тушковані овочі в мультиварці, буде досить і 30-ти хвилин. Ось що у мене вийшло через годину)

9 Овочі, тушковані в мультиварці, шаг 9

Тушковані овочі можна подавати як окрему страву...

10 Овочі, тушковані в мультиварці, шаг 10

Або з гарніром.

Приємного апетиту!

Вгору