Овочі, приготовлені в медленноварке

10 8

Для цієї страви знадобиться найпростіший набір овочів, курячий бульйон і спеції.

Продукти
  • Цибуля перловий заморожений - 250 г
  • Картопля дрібний червоний (різаний на половинки) - 5 шт.
  • Пастернак (чищений і нарізаний шматочками 2,5 см) - 3 шт.
  • Морква дрібна (різана шматочками 2,5 см) - 4 шт.
  • Курячий бульйон - 1 склянка
  • Оцет бальзамічний - 1/4 склянки
  • Цукор коричневий - 2 ст. л.
  • Часник (подрібнений) - 2 зубки
  • Сіль - 1/4 ч. л.
  • Чорний мелений перець - 1/4 ч. л.
Приготування

Як робити: Овочі, приготовлені в медленноварке? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати овочі тушковані в медленноварке:

1. У велику чашу медленноварки скласти цибулю, картоплю, пастернак і моркву. Залити овочі бульйоном, насипати цукор, сіль, перець і часник.

2. Закрити повільноварку і готувати тушковані овочі на повільній потужності приблизно 9-11 годин або на сильній потужності 4 1/2-5 1/2 годин.

Вгору