Овочі по-китайськи з грибами муер

12 6 30 хв. 30 хв.

Я вже публікувала подібне блюдо, але це більш багатий варіант. Для любителів азіатської кухні!

Продукти
  • Гриби муер - 5 шт
  • Морква - 1 шт.
  • Селера стеблевый - 1 черешок
  • Перець болгарський - 1 шт.
  • Цибуля червоний - 1 шт.
  • Цукіні - 1 шт.
  • Цибуля-порей - 1/2 шт.
  • Радіккіо - 1/4 кочанчика
  • Часник - 3 зуб.
  • Імбир, корінь - 1 см
  • гострий Перчик - 1/2-1 шт.
  • Паростки сої - 1 жменя
  • Олія оливкова - 1-2 ст. л.
  • Кунжутне насіння - 3 ст. л.
  • Для заливки:
  • Крохмаль - 1 ст. л.
  • Соєвий соус - 3 ст. л.
  • холодна Вода - 50 мл
Приготування

Як робити: Овочі по-китайськи з грибами муер? Дуже просто читайте далі...

Раджу використовувати сковороду вок. Якщо у вас немає такої сковороди, використовуйте для приготування овочів по-китайськи глибоку, з антипригарним покриттям!

Переваги сковороди вок в тому, що всі страви в ній готуються дуже швидко. Відбувається це за рахунок рельєфу дна, яке концентрує в собі максимальний жар.

За рахунок швидкого приготування овочі, фрукти, а також м'ясо зберігають в собі всі корисні елементи, оскільки процес термічної обробки триває не так вже й довго. Важливо дотримуватися послідовності - спочатку овочі, які вимагають більшого часу приготування, потім ті, що готуються швидше. Таким чином овочі не переваряться і не будуть занадто м'якими!

Дуже важливо нарізати всі складові досить тонко перед тим, як приступати до термічної обробки.

Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати овочі по-китайськи з грибами муер:

Зазвичай ці гриби продаються засушеними і виглядають гриби муер ось так.

Шаг №2

Для того, щоб використовувати їх для приготування, потрібно заздалегідь замочити гриби в не дуже гарячій воді. Дати постояти близько 2-х годин. Гриби збільшуються в об'ємі в 6-8 разів!

Шаг №3

Готуємо заливку. У невеликій кількості холодної води розвести крохмаль. Додаємо соєвий соус. Перемішуємо.

Шаг №4

Овочі очищаємо і нарізаємо досить тонко соломкою. Часник, імбир і гострий перчик нарізаємо дрібно.

Шаг №5

У сковороді- " вок розігріваємо олію. Обсмажуємо часник, імбир і гострий перчик.

Шаг №6

Додаємо моркву, селеру і цибулю-порей. Обсмажуємо і тушкуємо пару хвилин.

Шаг №7

Тепер додаємо перець, радіккіо і цукіні. Обсмажуємо.

Шаг №8

Тепер гриби і паростки сої. Знову обсмажуємо.

Шаг №9

Вливаємо підготовлений соус. Перевіряємо на смак і тушкуємо овочі по-китайськи 5 хвилин.

Шаг №10

Подаємо овочі по-китайськи з кунжутним насінням, підсмаженими на сухій сковороді.
Приємного апетиту!!

Вгору