Відбивні рулети

13 7 80 хв. 80 хв.

Рулети з відбивною свинини з пікантним м'ясним фаршем, тушковані у вині - ваші гості пальчики оближуть!

Продукти
  • Свинина (корейка) - 500 г
  • Сало - 100 г
  • Масло рослинне - 80 г
  • Вино червоне - 60 г
  • Вино біле - 60 г
  • Начинка:
  • Фарш свинячий - 350 г
  • Часник - 3 зубки
  • Сир - 100 г
  • Яйця - 1 шт
  • Зелень петрушки - 3-4 гілочки (2 ст. ложки)
  • Горіх мускатний мелений - 0,25-0,5 ч. ложки
  • Сіль - 0,75 ч. ложки
  • Перець чорний мелений - 0,25-0,5 ч. ложки
Покрокове приготування
1 Відбивні рулети, шаг 1

Ось що потрібно, щоб приготувати рулети з отбивного м'яса.

:)
2 Відбивні рулети, шаг 2

Як приготувати відбивні рулети зі свинини:

Нарізати відбивні зі свинини. Шматки повинні бути тонкі, приблизно 1 див.

3 Відбивні рулети, шаг 3

Відбити їх, трохи посолити.

4 Відбивні рулети, шаг 4

Бекон, при необхідності, нарізати тонкими скибочками.

5 Відбивні рулети, шаг 5

Приготувати фарш для відбивних рулетів:

Сир натерти.

6 Відбивні рулети, шаг 6

Часник очистити і роздавити.

7 Відбивні рулети, шаг 7

Петрушку порубати.

8 Відбивні рулети, шаг 8

М'ясо свинини, при необхідності, пропустити через м'ясорубку. Додати терті часник, сир і дрібно нарізану зелень петрушки, мускатний горіх, яйце, сіль, чорний перець.

9 Відбивні рулети, шаг 9

Фарш розмішати.

10 Відбивні рулети, шаг 10

Відбивні акуратно розкласти на тарілці. Фарш викласти на відбивні рівним шаром.

11 Відбивні рулети, шаг 11

Останні згорнути рулетом.

12 Відбивні рулети, шаг 12

Рулети обгорнути тонко нарізаного скибочками свинячого шпику.

13 Відбивні рулети, шаг 13

Ретельно обв'язати ниткою.

14 Відбивні рулети, шаг 14

На сковороді розігріти рослинне масло. Викласти рулети.

15 Відбивні рулети, шаг 15

Обсмажити рулети зі свинини на сильному вогні в невеликій кількості жиру, поки не утвориться рум'яна кірочка (7-10 хвилин). Потім перевернути і обсмажити до рум'яної скориночки з іншого боку. Точно також обсмажити боки рулетів.

16 Відбивні рулети, шаг 16

Потім залити червоним і білим вином, зменшити вогонь до слабкого. Загасити рулети зі свинини кілька хвилин (7-10) на слабкому вогні.

17 Відбивні рулети, шаг 17

Вийняти, зняти нитки і подавати рулети з відбивною свинини з гарніром з макаронів або рису або смаженої картоплі.

Приємного апетиту!

Вгору