Відбивні рулети

13 7 80 хв. 80 хв.

Рулети з відбивною свинини з пікантним м'ясним фаршем, тушковані у вині - ваші гості пальчики оближуть!

Продукти
  • Свинина (корейка) - 500 г
  • Сало - 100 г
  • Масло рослинне - 80 г
  • Вино червоне - 60 г
  • Вино біле - 60 г
  • Начинка:
  • Фарш свинячий - 350 г
  • Часник - 3 зубки
  • Сир - 100 г
  • Яйця - 1 шт
  • Зелень петрушки - 3-4 гілочки (2 ст. ложки)
  • Горіх мускатний мелений - 0,25-0,5 ч. ложки
  • Сіль - 0,75 ч. ложки
  • Перець чорний мелений - 0,25-0,5 ч. ложки
Покрокове приготування

Шаг №1

Ось що потрібно, щоб приготувати рулети з отбивного м'яса.

Шаг №2

Як приготувати відбивні рулети зі свинини:

Нарізати відбивні зі свинини. Шматки повинні бути тонкі, приблизно 1 див.

Шаг №3

Відбити їх, трохи посолити.

Шаг №4

Бекон, при необхідності, нарізати тонкими скибочками.

Шаг №5

Приготувати фарш для відбивних рулетів:

Сир натерти.

Шаг №6

Часник очистити і роздавити.

Шаг №7

Петрушку порубати.

Шаг №8

М'ясо свинини, при необхідності, пропустити через м'ясорубку. Додати терті часник, сир і дрібно нарізану зелень петрушки, мускатний горіх, яйце, сіль, чорний перець.

Шаг №9

Фарш розмішати.

Шаг №10

Відбивні акуратно розкласти на тарілці. Фарш викласти на відбивні рівним шаром.

Шаг №11

Останні згорнути рулетом.

Шаг №12

Рулети обгорнути тонко нарізаного скибочками свинячого шпику.

Шаг №13

Ретельно обв'язати ниткою.

Шаг №14

На сковороді розігріти рослинне масло. Викласти рулети.

Шаг №15

Обсмажити рулети зі свинини на сильному вогні в невеликій кількості жиру, поки не утвориться рум'яна кірочка (7-10 хвилин). Потім перевернути і обсмажити до рум'яної скориночки з іншого боку. Точно також обсмажити боки рулетів.

Шаг №16

Потім залити червоним і білим вином, зменшити вогонь до слабкого. Загасити рулети зі свинини кілька хвилин (7-10) на слабкому вогні.

Шаг №17

Вийняти, зняти нитки і подавати рулети з відбивною свинини з гарніром з макаронів або рису або смаженої картоплі.

Приємного апетиту!

Вгору