Відбивні зі свинини

4

Дуже хрусткі зовні і соковиті всередині відбивні з філе свинини.

Продукти
  • Філе свинини — 300 г
  • Цибуля ріпчаста невеликий — 1 шт.
  • Соєвий соус — 3-4 ст. л.
  • Панірувальні сухарі
  • Масло рослинне для смаження
Покрокове приготування

Шаг №1

У каструльці змішати соєвий соус і дрібно нарізану цибулю.

Шаг №2

М'ясо нарізати і відбити гладкою стороною молотка, обернувши м'ясо в пакет або плівку.

Шаг №3

Відбивати гладкою стороною молотка, щоб не пошкодити структуру м'яса.

Шаг №4

Свинину добре обмазати в каструльці маринадом і залишити в холодильник на годину.

Шаг №5

В блюдце насипати панірувальні сухарі.

Шаг №6

Кожен шматочок обваляти і сухарях з двох сторін.

Шаг №7

Викладати відбивні на добре розігріту сковороду з олією і обсмажувати до рум'яності.
Я зазвичай обсмажую так:
кладу м'ясо, до рум'яності обсмажую з двох сторін, потім перевертаю і довше смажу на кожній стороні. Готовність перевіряю, злегка проштрикнув ножем шматок: якщо сік червонуватий, то ще обсмажити, якщо немає — готово!

Вгору