Гострий соус «Альфредо»

7

Вершковий соус «Альфредо», з гострим перцем і сиром, відмінно підійде до будь-пасти.

Продукти
  • Масло вершкове — 4 ст. л.
  • Перець чилі (дрібно рубаний) — 1-2 шт.
  • Вершки жирні — 1 стакан
  • Сир пармезан (подрібнений на тертці) — 2/3 склянки
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
  • Паста будь — 450 г
Приготування

Як робити: Гострий соус «Альфредо»? Дуже просто читайте далі...

1. Пасту відварити в підсоленій воді до готовності, відповідно до інструкції на упаковці.

2. Тим часом у великому сотейнику розтопити половину вершкового масла, викласти чилі, готувати, помішуючи, 3 хвилини. Налити в сотейник 2/3 склянки вершків, довести масу до кипіння, готувати 1-2 хвилини. Потім зняти сотейник з плити.

3. Пасту осушити, перекласти в сотейник з соусом, знову поставити на плиту, додати в соус сир, вершкове масло і вершки, посолити і поперчити за смаком. Готувати соус з пастою пару хвилин, а потім зняти з плити і можна подавати.

Вгору