Гострий салат з баклажанів та печериць

7

Чудовий салат, головними героями якого стали відварні баклажани смажені шампіньйони. Об'єднання даних компонентів в одному блюді створює незвичайну композицію. І, незважаючи на скромний зовнішній вигляд страви з грибами і баклажанами, його смак вас точно не залишить байдужими.

Продукти
  • Баклажан - 1 шт
  • Печериці - 500 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Майонез для заправки (за смаком)
  • Імбир мелений - 0,3 ч. л.
  • Приправа для грибів - 0,5 ч. л.
  • Рослинне масло - для смаження
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Сіль - за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Необхідні продукти.

Шаг №2

Баклажани помийте, поріжте шматочками будь-якого розміру, покладіть в каструлю і відваріть в підсоленій воді близько 20 хвилин.

Шаг №3

Відварені баклажани порізати кубиками великого розміру.

Шаг №4

Печериці промийте, висушіть і порізати на 4 частині.

Шаг №5

У розігрітій сковороді з рослинним маслом підсмажте гриби до повної готовності.

Шаг №6

Смажені шампіньйони і відварені баклажани з'єднайте в одній глибокій ємності.

Шаг №7

Додайте майонез, видавіть часник, приправити сіллю, чорним меленим перцем, меленим імбиром і приправою для грибів.

Шаг №8

Перемішайте салат.

Шаг №9

Приємного апетиту!

Вгору