Гостре рагу з свинячого філе і фізалісу

12 4

М'ясо, приготоване з физалисом і гострим перцем, сподобається любителям гострої мексиканської кухні.

Продукти
  • Свиняче філе (різане шматочками 2 см) - 450 г
  • Фізаліс (томатилос) свіжий (різаний) - 2 склянки
  • Чилі зелений, консервований (нарізаний шматочками) - 420 г
  • Перець халапеньйо свіжий (дрібно різаний) - 1 шт.
  • Олія соняшникова без запаху - 2 ч. л.
  • Мука кукурудзяна - 3 ст. л.
  • Порошок чилі - 1 ст. л.
  • Бульйон курячий - 400 г
  • Цибуля зелена (різаний) - 0,5 склянки
  • Кінза свіжа (рублена) - 0,25 склянки
  • Текіла - 2 ст. л.
  • Сіль - 0,25 ч. л.
Приготування

Як робити: Гостре рагу з свинячого філе і фізалісу? Дуже просто читайте далі...

1. У великій сковороді на середньо-сильному вогні розігріти рослинне масло.

2. У невеликій мисці змішати порошок чилі і кукурудзяну муку. Викласти цю суміш свиняче філе і добре перемішати.

3. Дістати філе з миски і перекласти в сковороду, смажити, помішуючи, близько 5 хвилин, до коричневого кольору з усіх сторін. Посипати м'ясо залишилася в тарілці борошняної сумішшю, добре перемішати, смажити ще секунд 30.

4. Ввести в сковороду фізаліс, бульйон, зелений чилі халапеньо. Довести масу до кипіння. Готувати рагу 8 хвилин, до м'якого стану фізалісу. Потім ввести в сковороду цибулю, кінзу, текілу і сіль, готувати близько 1 хвилини.

Подавати рагу відразу ж.

Вгору