Орманшагские голубці

14

Ще одні дуже смачні угорські голубці. Свою назву вони отримали від етнографічного регіону Орманшаги (лісовий край), розташованого на захід від Виланьских гір провінції Баранячі.

Продукти
  • Капуста - 1 середній качан
  • М'якоть свинини - 500 г
  • Варено-копчена шийка - 200 г
  • Печінка (у мене теляча печінка) - 200 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Часник - 2-3 зубки
  • Рис - 150 г
  • Масло вершкове - 50 г
  • Борошно - 2 ст. ложки
  • Капуста квашена - 500 г
  • Сметана - 300 г
  • Бульйон або вода - 300 мл
  • Паприка - за смаком
  • Майоран - 0,5 ч. ложки
  • Яйця - 1 шт
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Зелень петрушки і кропу - по 2 гілочки
Приготування

Як робити: Орманшагские голубці? Дуже просто читайте далі...

Пропорції м'яса в рецептах голубців по-угорськи можуть трохи відрізнятися.

Покрокове приготування
1 Орманшагские голубці, шаг 1

Як приготувати угорські голубці:

М'ясо, шийку і печінку нарізати довільними шматками і змолоти на м'ясорубці.

:)
2 Орманшагские голубці, шаг 2

Дрібно порізати цибулю і часник. Обсмажити їх на половині масла.

3 Орманшагские голубці, шаг 3

Додати в сковороду фарш і готувати 10 хвилин, помішуючи, поки фарш не посвітлішає і не стане розсипчастим. Посолити
Поперчити, додати паприку і майоран і посмажити ще 5 хвилин. Вимкнути вогонь.

4 Орманшагские голубці, шаг 4

Змішати з промитим рисом. Потім додати збите яйце і знову перемішати.

5 Орманшагские голубці, шаг 5

Підготувати капустяне листя як зазвичай на голубці. Бланшувати їх в окропі або прогріти в мікрохвильовій печі. Зрізати потовщення. На підготовлені листки викласти начинку і накрутити голубці.

6 Орманшагские голубці, шаг 6

На дно товстостінної каструлі викласти квашену капусту. Потім укласти голубці.

7 Орманшагские голубці, шаг 7

Для заправки на маслі, підрум'янити борошно. Поступово додати бульйон, весь час розмішуючи, щоб не було грудочок. Потім додати сметану, добре розмішати, посолити.

8 Орманшагские голубці, шаг 8

Залити голубці і накрити кришкою. Готувати голубці на маленькому вогні. Можна готувати угорські голубці в духовці, розігрітій до 170 градусів, 2 години.

9 Орманшагские голубці, шаг 9

Готові угорські голубці посипати зеленню, подавати гарячими.
Приємного апетиту!

Вгору