Омлет з маскарпоне, фетою, томатами

10

Омлет з сиром і помідорами.

Продукти
  • Яйця курячі — 3 шт
  • Сир маскарпоне — 2 ст. л.
  • Сир фета — 15 г
  • Помідор — 20 г
  • Цибуля ріпчаста (за бажанням)
  • Олія рослинна
  • Масло вершкове
  • Сіль
  • Перець
  • Зелень
Приготування

Як робити: Омлет з маскарпоне, фетою, томатами? Дуже просто читайте далі...

1. Омлет я люблю з смаженою цибулею. Злегка навіть подгоревшим. Цибулю нарізаємо дрібним кубиком і смажимо на малому вогні, на суміші рослинного і вершкового масел.

2. Яйця змішуємо з сиром маскарпоне. Солимо, перчимо, додаємо рубану петрушку, збиваємо все віночком, до розчинення сиру.

3. Коли цибуля добре підсмажиться, заливаємо його яєчною сумішшю і накриваємо кришкою.

4. Поки готується омлет, я нарізав кубиками фету і помідор. Фету полив оливковою олією і присипав паприкою.

5. Готовий омлет складаємо навпіл і подаємо з сиром і помідорами.

Приємного апетиту!

Вгору