Омлет з скибочками хліба

5

Відмінний сніданок на двох. Омлет з скибочками хліба швидко готується, з'їдається ще швидше.

Продукти
  • Хліб білий — 200 г, Масло топлене — 1,5-2 ст. ложки
  • Яйця — 5 шт
  • Молоко — 1 стакан, Сіль — 1 щіпка (за смаком)
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для омлету з шматочками хліба перед вами.

Шаг №2

Як приготувати омлет з хлібом на сковороді:

Хліб нарізати тонкими скибочками.

Шаг №3

Сковороду розігріти викласти вершкове масло.

Шаг №4

Викласти підготовлений хліб.

Шаг №5

Тонкі скибочки підсмажити з обох сторін на сковороді з добре розігрітою олією на середньому вогні до підрум'янення (2-3 хвилини).

Шаг №6

Тим часом яйця розбити в миску.

Шаг №7

Яйця добре збити, поступово додаючи в них молоко до отримання однорідної маси, посолити.

Шаг №8

Потім залити цією масою підсмажені скибочки хліба.

Шаг №9

Якщо смажити омлет на плиті, то як тільки він почне густіти, зменшити жар, закрити сковороду кришкою і довести до готовності. Якщо плита газова, сковороду (краще з товстим дном) ставити на розсікач вогню. Запекти скибочки хліба в омлеті можна також в добре нагрітій духовці.

Шаг №10

Омлет з білим хлібом готовий. Подавати на стіл прямо в сковороді. Омлет з хлібом, за бажанням, можна посипати тертим сиром і зеленню.

Вгору