Омлет з грибами

11 2 30 хв.

Омлет готується з грибною начинкою і подається з сиром і томатами.

Продукти
  • Яйця (злегка збиті) — 4 шт.
  • Гриби печериці (різані скибочки) — 2 склянки
  • Сир моцарелла (подрібнений) — 0,25 склянки (30 г)
  • Помідор (рубаний) — 1 шт
  • Сир пармезан (подрібнений на тертці) — 1 ст. л.
  • Цибуля зелена (рубаний) — 3 ст. л.
  • Часник (подрібнений) — 1 зубчик
  • прованські Трави сушені — 0,25 ч. л.
  • Олія оливкова — 1 ч. л.
  • Олія рослинна
  • Базилік/петрушка — за бажанням
Приготування

Як робити: Омлет з грибами? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати омлет з грибами:

1. Сковороду діаметром 17 см змастити рослинним маслом, розігріти на середньому вогні. Висипати на сковороду гриби, зелену цибулю і часник, готувати, помішуючи, до м'якого стану грибів. Перекласти гриби на тарілку, відставити убік. Сковороду протерти паперовим рушником.

2. У мисці збити яйця з травами, 1/8 ч. ложкою солі і дрібкою перцю.

3. У сковороду налити 0,5 ч. ложки оливкової олії, добре розігріти. Вилити на розігріту сковороду половину яєчної суміші, перемішати кілька разів, а потім залишити омлет на 30-60 секунд, не заважаючи, щоб він добре схопився.

4. Омлет посипати половиною моцарелли, викласти половину грибної суміші, готувати омлет з грибами і сиром до розплавлення сиру. Лопаткою підчепити одну сторону омлету і накрити їй начинку. Перекласти омлет з грибами на тарілку.

5. Таким же способом посмажити ще один омлет з грибами і сиром. Подавати омлет з грибами, посипати подрібненими помідорами, пармезаном і за бажанням травами.

Вгору