Омлет по-болгарськи

5 2 20 хв.

Відмінне рішення сніданок - омлет з бринзою. Швидко, смачно і корисно.

Продукти
  • Яйця курячі - 4 шт.
  • Бринза - 100 г
  • Молоко - 30 мл
  • вершкове Масло-для смаження - 2 ст. ложки
  • Цибуля зелена - за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготувати продукти для омлету з бринзою.

Шаг №2

Розбити тарілку курячі яйця.

Шаг №3

Яйця збити віночком.

Шаг №4

Бринзу натерти на середній тертці.

Шаг №5

Додати натерту бринзу і молоко. Перемішати.

Шаг №6

Розігріти сковороду. Викласти вершкове масло.

Шаг №7

Помити і дрібно нарізати зелений лук.

Шаг №8

Вилити суміш на гарячу сковороду з розтопленим вершковим маслом. Смажити омлет з бринзою на маленькому вогні під кришкою 7-10 хвилин, поки верх не стане щільним.

Шаг №9

Потім додати подрібнений зелений лук. Викласти готовий омлет на тарілку.

Шаг №10

Омлет по-болгарськи готовий. Подавати омлет з бринзою зі свіжими помідорами.
Приємного апетиту!

Вгору