Оливковий червоний суп

11

Любителям оливок присвячується...=) Ще один рецепт від моїх арабських друзів. Якщо ви любите оливки - оливковий суп для вас. Готуйте і насолоджуйтеся! =)

Продукти
  • (Обсяг готового супу - близько 3 л)
  • 3 банки оливок без кісточок
  • 2 середніх моркви
  • 1 велика цибулина
  • 3-4 середні картоплини
  • 800-900 г м'яса (яловичина/телятина/кура)
  • 3 ст. л. томатної пасти
  • 1 ст. л. борошна
  • 3 ч. л. цукрового піску
  • сіль
  • перцева суміш
  • оливкова (бажано) олія для смаження
Приготування

Як робити: Оливковий червоний суп? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати суп оливковий:

1. Злити воду з банок з оливками, оливки покласти в теплу воду і тримати близько 1 години, щоб пішла зайва сіль і гострота. Воду поміняти 2-3 рази.

2. Зварити бульйон, процідити, м'ясо нарізати великими шматками. Готового бульйону має бути приблизно 2 літри.

3. У бульйон покласти м'ясо і нарізану кубиками картоплю, варити близько 10 хвилин

4. У цей час на сковороді на оливковій олії трохи попассеровать нарізаний дрібно цибулю і моркву (соломкою).

5. Додати цибулю, моркву і оливки (без води) в бульйон, довести до кипіння.

6. У невеликій мисці змішати томатну пасту + борошно + додати бульйону до отримання рідкуватий однорідної маси.

7. Додати в оливковий суп томатну суміш + цукровий пісок + перцеву суміш + сіль за смаком. Варити оливковий суп на невеликому вогні до готовності (близько 20-30 хвилин).

Вгору