Олів'є вегетаріанський

8 2

Цей варіант салату олів'є можна сміливо запропонувати і вегетаріанцям, і тим, хто дотримується суворий піст, і просто всім любителям смачних салатів!

Продукти
  • Картопля — 300 г
  • Морква — 150 г
  • Квасоля спаржева — 100 г
  • Печериці консервовані — 100 г
  • Цибуля — 100 г
  • Майонез пісний — 100-120 р
  • Сіль — смаком
  • Перець чорний мелений — смак
Покрокове приготування
1 Олів'є вегетаріанський, шаг 1

Як приготувати вегетаріанський олів'є:

Спаржеву квасолю відварити 2-3 хвилини, потім охолодити і нарізати кубиками.

:)
2 Олів'є вегетаріанський, шаг 2

Картоплю відварити в мундирі (30 хвилин). Охолодити, очистити, нарізати кубиками.

3 Олів'є вегетаріанський, шаг 3

Моркву відварити в шкірці (30 хвилин). Можна варити разом з картоплею. Охолодити, очистити, нарізати кубиками.

4 Олів'є вегетаріанський, шаг 4

Цибулю очистити, дрібно нарізати.

5 Олів'є вегетаріанський, шаг 5

Консервовані печериці нарізати кубиками.

6 Олів'є вегетаріанський, шаг 6

З'єднати всі інгредієнти. У вегетаріанський олів'є додати пісний майонез, сіль, перець. Перемішати.

7 Олів'є вегетаріанський, шаг 7

Дати салату настоятися 1-2 години. При подачі вегетаріанський олів'є прикрасити зеленню.

Приємного апетиту!

Вгору