Олів'є з копченою куркою

11 1

Салат Олів'є з копченою куркою та перепелиними яйцями. Не зовсім звичайний спосіб підготовки моркви і картоплі - щоб зберегти вітаміни і зберегти форму овочів.

Продукти
  • Грудка куряча копчена - 70 г
  • Яйця перепелині - 5 шт.
  • Огірок солоний - 30 г
  • Картопля 30 г
  • Морква - 10 р, Горошок консервований - 30 г
  • Цибуля червоний - 15 г
  • Майонез - 30 г, Соус кімчі бейс - 10 г
  • Сіль
  • Перець
  • Зелень
Приготування

Як робити: Олів'є з копченою куркою? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати Олів'є з копченою куркою:

1. Морква вимити, обгорнути у фольгу і запекти в духовці до готовності при температурі 180 градусів. Тим самим ми збережемо всі вітаміни. Адже коли ми варимо морква, всі вітаміни йдуть у воду.

2. Картоплю почистити, нарізати дрібними кубиками і зварити до готовності. У мене вона зварилася приблизно за 8 хвилин. Ми варимо вже нарізану картоплю, щоб він зберіг форму, а не був «кашу», як це зазвичай буває, якщо спочатку картоплю відварити, а потім почистити і нарізати.

3. Яйця зварити круто і подрібнити.

4. Огірок і червоний цибулю нарізати дрібним кубиком. Курку - так само.

5. Для заправки Олів'є з копченою куркою я додав у звичний нам майонез трохи соусу кімчі бейс. Він неймовірно пікантний, злегка островат і з легкою кислинкою. Так само сприяє розщепленню жирів, тому, незважаючи на майонез, погладшати не вийде)).

6. Змішуємо всі інгредієнти, додаємо горошок, заправляємо соусом - і салат Олів'є з копченою куркою готовий.

Приємного апетиту!

Вгору