Оладки зі свіжою капустою

8

Ніжні оладки можна урізноманітнити, додавши в них дуже дрібно нарізану капусту.

Продукти
  • Борошно пшеничне — 1 склянка
  • Кефір — 2 склянки, Яйця — 2 шт.
  • Олія рослинна — 1 ст. ложка
  • Капуста білокачанна — 100-200 г
  • Масло вершкове — 100 г
  • Сіль — 0,25 ч. ложки
  • Цукор — 3-4 ст. ложки
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготувати продукти за рецептом оладок зі свіжою капустою.

Шаг №2

Як приготувати оладки зі свіжою капустою:

Капусту дрібно нарізати. За бажанням можна обдати окропом.

Шаг №3

Яйця і цукор збити.

Шаг №4

У збиту масу додати кефір.

Шаг №5

Всипати капусту. Перемішати.

Шаг №6

Додати борошно і знову перемішати.

Шаг №7

Влити рослинне масло, замісити рідке тісто.

Шаг №8

Випікати оладки зі свіжою капустою звичайним способом: розігріти сковороду, розтопити вершкове масло, ложкою викласти порції тіста. Смажити їх на середньому вогні 2 хвилини, а потім перевернути і смажити з іншого боку ще 2 хвилини.

Шаг №9

Оладки зі свіжою капустою готові. Приємного апетиту!

Вгору