Оладки з яблуками та корицею

7

Смачні яблучні оладки.

Продукти
  • Яблука — 1 кг
  • Манна крупа — 2 ст. ложки
  • Яйця — 2 шт.
  • Цукор — 3-4 ст. ложки (за смаком, якщо яблука солодкі — менше)
  • Кориця мелена — 0,5 чайної ложки
  • Борошно — 200-250 г
  • Олія — для смаження
Покрокове приготування

Шаг №1

Яблука очистити від шкірки, подрібнити за допомогою кухонної техніки або натерти на крупній тертці.

Шаг №2

Додати манку, перемішати і залишити хвилин на 15, щоб манка набухла. Потім додати яйця, цукор, корицю. Все добре перемішати.

Шаг №3

Додати просіяне борошно (до потрібної консистенції, щоб тісто не було дуже густим).

Шаг №4

Розігріти на сковороді олію. Викладати тісто ложкою на сковороду. Смажити оладки з двох боків, поки не зарум'яняться.

Шаг №5

Подавати з варенням або зі сметаною.
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!!

Вгору