Оладки «Звичайні»

8 8 30 хв. 120 хв.

Цей рецепт так і називається в кулінарних книгах - оладки «Звичайні». Але сказати, що ці звичайні оладки можна, тільки якщо вони завжди виходять у вас такими пишними і ніжними. Отже, розберемося, як приготувати оладки звичайні, але дуже смачні.

Продукти
  • Борошно - 3 склянки
  • Молоко - 2 склянки
  • Дріжджі сухі - 10 г
  • Дріжджі свіжі - 30 г
  • Яйця - 3 шт
  • Цукор - 1,5-2 ст. ложки
  • Сіль - 1-2 щіпки
  • Масло рослинне - 2-3 ст. ложки
Покрокове приготування
1 Оладки «Звичайні», шаг 1

Продукти для звичайних оладок.

:)
2 Оладки «Звичайні», шаг 2

Як приготувати оладки «Звичайні»:

Підігрійте молоко до температури 35-45 градусів. Розведіть дріжджі в невеликій кількості теплого молока (1 склянка).

3 Оладки «Звичайні», шаг 3

Влийте молоко, що залишилося. Поступово додайте борошно.

Замісіть тісто і поставте його на 1 годину в тепле місце для підйому.

4 Оладки «Звичайні», шаг 4

Змішайте і злегка збийте яйця з сіллю і цукром.

5 Оладки «Звичайні», шаг 5

Після того як тісто підніметься, додайте збиті з сіллю і цукром яйця.

6 Оладки «Звичайні», шаг 6

Вимісіть тісто і знову поставте на 30 хвилин у тепле місце.

7 Оладки «Звичайні», шаг 7

Розігрійте на сковороді рослинне масло (1 ст. ложку). Розливайте тісто глибокої ложкою. Смажте оладки звичайні 2-3 хвилини на середньому вогні.

8 Оладки «Звичайні», шаг 8

Перевертайте, як тільки одна сторона підрум'яниться. Накрийте кришкою. Смажте з іншого боку ще 1-2 хвилини.

9 Оладки «Звичайні», шаг 9

Готові оладки традиційні подавайте в гарячому вигляді зі сметаною або варенням.

Вгору