Оладки з печінки

6

Оладки з печінки виходять дуже ніжними, завдяки луку. Готуються вони дуже швидко, а з'їдаються ще швидше!

Продукти
  • Печінка свиняча (яловича або куряча) - 300 г
  • Яйце - 1 шт.
  • Борошно - 2 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Сіль - за смаком
  • Масло рослинне для смаження
Приготування

Як робити: Оладки з печінки? Дуже просто читайте далі...

При використанні яловичої печінки не забудьте попередньо очистити печінку від плівки, якщо необхідно.

Покрокове приготування
1 Оладки з печінки, шаг 1

Підготувати продукти для оладок з печінки. Печінку і цибулю нарізати шматочками.

:)
2 Оладки з печінки, шаг 2

Як приготувати оладки з печінки:

Печінку і цибулю пропустити через м'ясорубку. Додати яйце.

3 Оладки з печінки, шаг 3

Додати сіль і борошно. Добре перемішати, залишити приблизно на 5 хвилин.

4 Оладки з печінки, шаг 4

Розігріти сковороду з олією. Столовою ложкою викладати печінкову масу на сковороду, у вигляді маленьких оладок.

5 Оладки з печінки, шаг 5

Оладки, підсмажені з одного боку, перевернути і смажити до рум'яності з іншого боку.

6 Оладки з печінки, шаг 6

Оладки з печінки смажаться дуже швидко, не потрібно їх засушувати. Оладки будуть готові через 5-7 хвилин.

7 Оладки з печінки, шаг 7

Подавати печінкові оладки можна, наприклад, зі сметаною або майонезом.

Приємного апетиту!

Вгору