Оладки з кабачків

11

Такі кабачкові оладки можна подавати на сніданок, обід і вечерю.

Продукти
  • Кабачок — 1 шт.
  • Цибуля зелена
  • Яйце — 1 шт.
  • Борошно — 3 ст. л.
  • Сода — 1 щіпка
  • Цукор — за смаком
  • Сіль — за смаком
  • Перець — за смаком
  • Масло рослинне для смаження
  • Часник
  • Майонез
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати оладки з кабачків:

Натерти кабачки на крупній тертці.

Шаг №2

Додати зелений лук, яйце, цукор, сіль, перець і перемішати. Додати соду і борошно.

Шаг №3

Обсмажити оладки з кабачків з двох сторін на рослинній олії.

Шаг №4

Готові оладки посипати подрібненим часником. Перед подаванням на тарілку додати майонез.
Оладки з кабачків можна подавати. Всім приємного апетиту!!!

Вгору