Оладки «Домашні»

7 8 40 хв. 40 хв.

Ніжні оладки з для затишного сніданку.

Продукти
  • Яйця - 3 шт
  • Сіль - 0,5 ч. ложки
  • Цукор - 1-2 ст. ложки
  • Борошно - 1 склянка
  • Кефір - 2-3 склянки, Сода - 0,5 ч. ложки
  • Олія - 4-6 ст. ложок
Покрокове приготування
1 Оладки «Домашні», шаг 1

Підготуйте продукти.

:)
2 Оладки «Домашні», шаг 2

Змішайте яйця з сіллю і цукром.

3 Оладки «Домашні», шаг 3

додайте половину склянки кефіру, безперервно помішуючи.

4 Оладки «Домашні», шаг 4

Поступово всипте борошно, всипте соду і замісити гладке тісто.

5 Оладки «Домашні», шаг 5

Після цього додайте залишився кефір.

6 Оладки «Домашні», шаг 6

Ретельно розмішайте.

7 Оладки «Домашні», шаг 7

На сковороді розігрійте 1 ст. ложку рослинної олії.

Великою ложкою викладіть на сковороду з добре розігрітим рослинним маслом невеликими порціями тісто і смажте оладки з обох сторін на помірному вогні до появи рум'яної скоринки. Спочатку 3-4 хвилини з одного боку.

8 Оладки «Домашні», шаг 8

Потім 2-3 хвилини з іншого боку.

Точно також смажте залишилися оладки.
Масло потрібно підливати по мірі необхідності по 1 ст. ложці.

9 Оладки «Домашні», шаг 9

До столу подавайте оладки зі сметаною, медом або цукром.

Вгору