Окрошка на томатному соку

12 15 хв. 50 хв.

Так, так,саме на томатному соку! Звичайно якщо ви його любите. Дуже итересный смак. Начебто та ж сама окрошка,але «звучить» по-іншому. Я просто закохалася в такий холодний суп. Апетитно і малокалорійно

Продукти
  • Картопля 3-4 шт
  • морква 2 шт
  • яйце 2 шт
  • цибуля зелена 2 шт
  • огірок свіжий 1 шт
  • огірок солоний або малосольный 2 шт(маленький)
  • м'ясо варене 200 гр
  • сіль
  • Для заливки
  • Томатний сік 800 мл
  • розсіл 200 мл
  • Соус Табаско або червоний мелений перець
  • Гірчиця
  • сметана
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати окрошку на томатному соку:

Зелений лк разом з цибулинкою подрібнити

Шаг №2

Варені картоплю і моркву порізати дрібними кубиками

Шаг №3

Свіжий і солоний огірки порізати дрібними кубиками

Шаг №4

У мене варене серце,яке можна замінити іншим вареним м'ясом або ковбасою. Порізати кубиками

Шаг №5

Яйця зварити круто і порізати

Шаг №6

Змішати всі складові. Посолити

Шаг №7

Приготувати заливку для окрошки на томатному соку.
Томатний сік з'єднуємо з розсолом від солоних або малосольних огірочків(або помідори). Додати сік половини лимона і кілька крапель соусу Табаско. Через брак Табаско,можна використовувати мелений червоний гострий перець. Охолодити

Шаг №8

Залити окрошку томатною заливкою і додати трохи гірчиці(якщо любите). Сметанка теж не зіпсує блюдо. Окрошка на томатному соку готова. Приємного апетиту!

Вгору