Огірки по-корейськи на зиму

8

Для приготування огірків по-корейськи на зиму підходять будь-які огірочки — і кривенькие, і перестиглі. Останні рекомендую очистити від шкірки.

Продукти
  • Огірки — 2 кг
  • Морква — 500 г
  • Цукор — 0,5 склянки
  • Сіль — 50 г
  • Олія — 0,5 склянки
  • Оцет 9% — 0,5 склянки
  • Приправа для корейської моркви — 1 пачка (10 м)
  • Часник — 1 головка (за смаком
  • Перець червоний гострий мелений — за смаком
Приготування

Як робити: Огірки по-корейськи на зиму? Дуже просто читайте далі...

З цієї кількості продуктів виходить 5 банок огірків по-корейськи на зиму по 0,5 л.

Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати огірки по-корейськи на зиму:

Огірки добре промити, порізати кільцями або півкільцями (як на салат).

Шаг №2

Морква очистити, вимити, натерти на тертці для корейської моркви.

Шаг №3

Часник очистити, пропустити через прес.

Шаг №4

Огірки і моркву викласти в каструлю. Посолити, поперчити, додати цукор, сіль, оцет, рослинне масло, приправу для корейської моркви.

Шаг №5

Додати часник. Все добре перемішати. Накрити кришкою і залишити на 4 години.

Шаг №6

Банки і кришки простерилізувати. У банки викласти салат.

Шаг №7

Банки накрити кришками. Стерилізувати півлітрові банки 10 хвилин в киплячій воді.

Шаг №8

Відразу закатати банки кришками. Перевернути догори дном, укутати до повного охолодження.

Шаг №9

Огірки по-корейськи на зиму готові.
Приємного апетиту!

Вгору