Огірки малосольні

8

Малосольні огірки, із зеленню, часником і червоним перцем. Смачні, хрусткі огірочки будуть готові приблизно через добу.

Продукти
  • Огірки дрібні - 6 шт
  • Сіль - 1 ст. л.
  • Вода - 0,5 літра
  • Зелень кропу - 1 невеликий пучок
  • Суцвіття кропу - 2 шт.
  • Часник - 2 зубчики
  • Червоний перець (свіжий) - 1,5 см від стручка
  • Листя смородини - 5 шт.
Приготування

Як робити: Огірки малосольні? Дуже просто читайте далі...

Для приготування малосольних огірків важливо врахувати деякі правила.

По-перше, у банку їх треба ставити вертикально і плотненько один до одного.

По-друге, якщо ви хочете, щоб огірки швидше просолились, відріжте у них з двох сторін кінчики.

В-третіх, щоб огірочки були хрусткими, додайте листочки чорної смородини або вишні.

Покрокове приготування

Шаг №1

Підігрійте Воду і розведіть в ній сіль. Перемішайте добре, щоб сіль повністю розчинилася.

Шаг №2

На дно баночки, в якій будемо маринувати огірки, покладіть частину кропу, листя смородини і очищену головку часнику.

Шаг №3

Огірки помийте і щільно укладіть в вертикальному положенні в банку.

Шаг №4

Зверху покладіть ще порцію зелені, зубчик часнику, червоний перець.
Залийте сольовим розчином і щільно закрийте кришкою.

Шаг №5

Залиште огірки настоюватися при кімнатній температурі приблизно на добу. Після чого можна приступати до трапези.
Приємного апетиту!

Вгору