Новорічний салат «Годинник»

5

Збираємо в скарбничку новорічні салати:), щоб потім не довелося ламати голову, вирішуючи, що приготувати на Новий рік 2017. Якщо заздалегідь відварити яйця і курочку, то салат «Годинник» можна зробити за 15-20 хвилин. Смачний і красивий салат відмінно підійде в новорічні страви в рік Півня і зробить ще більш різноманітними новорічні салати 2017 року!

Продукти
  • Куряче філе — 300 г
  • Сир твердий — 150 г
  • Морква по-корейськи — 150 г
  • Яйця — 3 шт.
  • Майонез — 3-4 ст. ложки (за смаком)
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для рецепта перед вами.

Шаг №2

Курячу грудинку вимити, викласти в каструльку, залити холодною водою. Поставити на вогонь, довести до кипіння. Варити на невеликому вогні до готовності (близько 30-40 хвилин). Філе охолодити. Нарізати кубиками.

Шаг №3

Яйця викласти в каструлю, залити холодною водою, посолити. Довести до кипіння. Варити на невеликому вогні 10 хвилин. Злити гарячу воду, залити яйця холодною водою. Охолодити, очистити яйця.

Шаг №4

Відокремити жовтки від білків. Білки натерти на середній тертці.

Шаг №5

Жовтки натерти на середній тертці.

Шаг №6

Сир натерти на крупній тертці.

Шаг №7

Корейську моркву нарізати.

Шаг №8

Зібрати салат на блюді.
1 шар — курка + сітка майонезу.

Шаг №9

2 шар — корейська морква + сітка майонезу.

Шаг №10

3 шар — жовтки + сітка майонезу.

Шаг №11

4 шар — твердий сир + сітка майонезу.

Шаг №12

5 шар — курячі білки + сітка майонезу. Майонез ретельно розрівняти.

Шаг №13

Вирізати з моркви циферблат і стрілки. Прикрасити ними салат. Дати настоятися 2-3 години в холодильнику. Новорічний салат «Годинник» готовий.
Приємного апетиту!

Вгору