Насипний пиріг «Простіше нікуди» з вишнями

8 12 30 хв.

Такий пиріг можна робити з будь-якою начинкою. Дуже хороший насипний пиріг зі свіжими ягодами і густим варенням. А ще люблять дітки допомагати робити такий пиріг.

Продукти
  • Борошно — 3 склянки, Цукор — 0,75-1 стакан
  • Маргарин заморожений (або вершкове масло) — 200 г
  • Сода — 0,5 ч. ложки
  • Оцет — 1 ч. ложка
  • Сіль — 1 щіпка
  • Вишні (або полуниця, чорниця) — 500 г
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати насипний пиріг:

Промити і очистити вишню.

Шаг №2

У миску насипати цукор.

Шаг №3

Натерти в миску до цукру на крупну тертку заморожений маргарин (або вершкове масло).

Шаг №4

Соду погасити (залити) оцтом. Додати в миску. Посолити. Борошно просіяти і додати в миску.

Шаг №5

Пальцями перемішати і перетерти все в крихту.

Шаг №6

Включити духовку.
У форму висипати дві третини тіста. Форму змащувати! Рівномірно розподілити і втоптати долонькою тісто, можна сформувати бортик.

Шаг №7

Викласти ягоди, посипати цукром за смаком.

Шаг №8

Начинку засипати зверху залишками тіста. Форму поставити в духовку на середню полицю. Піч насипний пиріг при температурі 175-180 градусів до готовності (близько 20-25 мнуть).

Шаг №9

Насипний пиріг «Простіше нікуди» з вишнями готовий.

Шаг №10

Готовий насипний пиріг. Приємного чаювання!

Вгору