Напій «Рибальський»

5

Перед настанням Нового Року приходить час продумати меню на свята і, звичайно ж, потрібно приготувати алкогольні напої. Повідаю про напій, який назвемо «Рибацький». Познайомили мене з цим напоєм добрі люди, рибалки, на березі Ками... «Рибальський» готується зовсім легко, і всім під силу пригостити ним своїх прошені і непрошених гостей.

Продукти
  • Горілка — 2 літри
  • або спирт — 1 літр і вода — 1 л
  • Лимон — 1 шт.
  • Мед — 2 ст. ложки
  • Горішки кедрові — 1 жменя
Покрокове приготування

Шаг №1

Нам знадобиться: два літри горілки або літр спирту (+ літр води), дві ложки меду, один лимон, жменя кедрових горішків. І трилітрова банка.

Шаг №2

Починається найскладніше;) Лимон ріжемо на чотири частини і кидаємо в банку. Туди ж — жменю горішків. У воді або невеликій кількості горілки розмішуємо мед і вливаємо суміш в банку.

Шаг №3

Заливаємо все вміст горілкою, щільно закриваємо кришкою, збовтуємо і прибираємо на два тижні в темне місце. Іноді можна струшувати банку.

Шаг №4

Хто пробував напій, всі просили добавку:) Цілком він гармонійно виглядає поряд з лимончелло.
Приємного апетиту!

Вгору