Наливні пироги з ягодами і бананами

9 2 15 хв. 40 хв.

Пироги готуються з млинцевого тесту в духовці. Подаються наливні пироги зі свіжими ягодами.

Продукти
  • Банан (чищений і нарізаний кружечками) — 1 шт.
  • Ягоди свіжі (полуниця, малина, чорниця) — 0,5 склянки
  • Яйце — 1 шт.
  • Борошно — 2 ст. л.
  • Молоко — 2 ст. л.
  • Масло рослинне — 2 ч. л.
  • Джем апельсиновий — 1 ст. л.
  • Сік апельсиновий або вода — 1 ст. л.
Приготування

Як робити: Наливні пироги з ягодами і бананами? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати наливні пироги з ягодами і бананами:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 200 градусів. Змастити маслом дві плоскі жароміцні формочки діаметром по 10 див. Відставити в сторону.

2. У мисці змішати яйце, борошно, молоко, масло і щіпку солі. Викласти тісто в підготовлені формочки, поставити в духовку на 25 хвилин, до підйому і золотистого кольору. Вимкнути духовку, залишити наливні пироги в ній.

3. Тим часом у невеликій мисці змішати джем і апельсиновий сік. Додати банани і ягоди, перемішати.

4. Дістати наливні пироги з духовки, перекласти на тарілки і відразу ж викласти в центр пирогів ягоди.

Вгору