Налисники з печінкою

6 8 60 хв. 80 хв.

З налисники - це страва, смак якого кожному знайомий ще з дитинства. Так налисники робить моя мама.

Продукти
  • Для тіста:
  • Молоко - 1 л
  • Яйце куряче - 3 шт.
  • Рослинне масло - 1 ст.ложка
  • Борошно - 1 склянка
  • Сіль
  • А також:
  • Начинка з печінки - 500 г
  • Масло рослинне для смаження - скільки піде
Приготування

Як робити: Налисники з печінкою? Дуже просто читайте далі...

Вам знадобляться:

Сковорода

Блендер або м'ясорубка

Обробна дошка

Миска об'ємом 3 л

Вінчик для збивання

Покрокове приготування

Шаг №1

Для тесту нам знадобиться не так вже й багато. Якщо немає молока, можна робити налисники і на воді.

Шаг №2

Як зробити налисники:
У мисці збиваємо яйця, солимо, перчимо і змішуємо з молоком.
В отриману суміш додаємо поступово борошно. Тісто має бути по консистенції як сметана. У кінці готове тісто додаємо ложку олії для того, щоб млинці не пригорали до сковорідці.

Шаг №3

Гріємо сковороду. Наливаємо олію по чуть - чуть, по чайній ложці. Наливаємо на сковорідку тісто, і, обертаючи сковорідкою, розподіляємо тісто по всій поверхні.

Шаг №4

Випікаємо млинці з двох сторін на середньому вогні хвилини за дві, до золотистого кольору. Млинці складаємо до купи. Поки остигають, млинці пропарюють і стають м'якими.

Шаг №5

Робимо начинку для налисників з печінки. Печінку вимити. Обсмажити з цибулею та морквою на олії до готовності. Остудити. Все пропустити через блендер. Сіль і перець додати за смаком. Перемішати.

Шаг №6

Тепер загорнути в наші млинці начинку.

Шаг №7

Налисники з печінкою готові. Приємного апетиту:)

Вгору