Начос з м'ясом і помідорами

11

Мексиканське блюдо «начос» готується з чіпсами з тортильї з додаванням різних овочевих та м'ясних начинок. У цьому варіанті начос присутній яловичий фарш, помідори, сир і авокадо.

Продукти
  • Фарш яловичий - 450 г
  • Помідори (різані кубиками) - 4 шт.
  • Авокадо (нарізаний кубиками) - 1 шт.
  • Чіпси з тортилії (розламані) - 90 г
  • Чеддер (подрібнений на тертці) - 1 і 1/3 склянки
  • Олія соняшникова - 1 ст. л.
  • Цибуля червона (нарізаний смужками) - 1 шт
  • Часник (подрібнений) - 1 зубчик
  • Перець червоний сушений (крихти) - 1,5 ч. л.
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

1. У великій сковороді на середньому вогні розігріти олію, висипати цибулю і фарш, готувати, помішуючи, приблизно 6-8 хвилин.

Шаг №2

2. Ввести в сковороду часник, червоний перець і помідори, готувати ще пару хвилин. Посолити соус і поперчити за смаком.

3. Включити духовку з функцій «гриль» для попереднього розігріву до средневысокой температури.

Шаг №3

4. Перекласти вміст сковороди в жароміцний посуд, зверху викласти авокадо і чіпси з тортильї, посипати сиром.

5. Помістити посуд під гриль і готувати близько 2 хвилин до розплавлення сиру. Подавати відразу ж.

Вгору