Начинка з печінки для пиріжків і налисників

6 40 хв. 40 хв.

Така проста начинка підійде для пирогів, пиріжків і налисників. А ще - це чудовий паштет.

Продукти
  • Печінка - 500 г
  • Цибуля ріпчаста - 3 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Олія рослинна
  • Перець
  • Сіль
Приготування

Як робити: Начинка з печінки для пиріжків і налисників? Дуже просто читайте далі...

Вам знадобиться:

Сковорода

М'ясорубка або блендер

Дошка обробна

Покрокове приготування
1 Начинка з печінки для пиріжків і налисників, шаг 1

Все просто, ось такі інгредієнти застосуємо в цьому рецепті.

:)
2 Начинка з печінки для пиріжків і налисників, шаг 2

Як приготувати начинку для пиріжків з печінки:
Почистити і помити моркву і цибулю. Цибулю нарізати кубиками. Моркву натерти на крупній тертці.

3 Начинка з печінки для пиріжків і налисників, шаг 3

Печінку помити і порізати на кубики.

4 Начинка з печінки для пиріжків і налисників, шаг 4

На рослинному маслі обсмажити цибулю і моркву.

5 Начинка з печінки для пиріжків і налисників, шаг 5

З'єднати печінка з овочами і тушкувати на самому повільному вогні 25-30 хвилин, під накритою кришкою.

6 Начинка з печінки для пиріжків і налисників, шаг 6

Коли печінка з овочами охолоне, перемолоти все в блендері або 2 рази на м'ясорубці. Посолити і поперчити. Добре перемішати. Наш паштет або начинка для пиріжків і налисників готові.

Вгору