Начинка для млинців з печінки

Нет фото

Для тих, хто любить печінку!

Продукти
  • млинці — 500 г
  • печінка яловича, свиняча або куряча — 500 г
  • цибуля — 1 шт
  • морква — 1 шт
  • сіль, перець
  • майонез або сметана
  • олія для смаження
Приготування

Як робити: Начинка для млинців з печінки? Дуже просто читайте далі...

Нарізаємо цибулю, починаємо смажити.

Сюди ж кладемо шматочки печінки, моркву і обсмажуємо ще 8-10 хвилин на середньому вогні.

Готовність печінки перевіряємо рівнем її м'якості. Потім пропускаємо все через м'ясорубку або блендер. Печінкову масу ставимо остуджуватися.

Жовтки протираємо, додаємо в печінковий фарш.

Пюреобразная маса повинна тримати форму як збиті вершки.

Коли начинка охолоне, фаршируємо млинці.

Покрокове приготування

Шаг №1

Нарізаємо цибулю, починаємо смажити.
Сюди ж кладемо шматочки печінки, моркву і обсмажуємо ще 8-10 хвилин на середньому вогні.
Готовність печінки перевіряємо рівнем її м'якості.

Шаг №2

Потім пропускаємо все через м'ясорубку або блендер. Печінкову масу ставимо остуджуватися.

Шаг №3

Жовтки протираємо, додаємо в печінковий фарш.
Пюреобразная маса повинна тримати форму як збиті вершки.

Шаг №4

Коли начинка охолоне, фаршируємо млинці.

Вгору