М'ясо зі спеціями Ачар гошт (Achar Gosht)

14 4 180 хв.

Шматочки м'яса в соусі з помідорів, зі спеціями.

Продукти
  • М'ясо (будь-яке м'ясо - баранина, яловичина, курка) - 600 г
  • Йогурт - 150 г
  • Імбир (паста) - 1 ст. л.
  • Часник (паста) - 1 ст. л.
  • Суміш Achar Gosht Masala або суміш прянощів (чилі - 2 ст. ложки, зіра - 1 ч.л., фенхель - 1 ч.л., нигелла - 1 ч.л., гірчиця - 1 ч.л., цибулю сушений 1 ст.л, пажитник - 0,5 ч.л.) - 25 г (1 пакет)
  • Помідори - 3 шт.
  • Сіль (за смаком)
Приготування

Як робити: М'ясо зі спеціями Ачар гошт (Achar Gosht)? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати м'ясо зі спеціями:

1. М'ясо вимийте і наріжте.

2. Змішайте часник, імбир, суміш прянощів (Achar Gosht Masala) і йогурт.

3. Отриманою сумішшю маринуємо м'ясо. М'ясо може маринуватися на 2-3 години, для курки достатньо 30 хвилин.

4. Приготуйте каррі. Для цього помідори наріжте тонкими часточками.

5. Поставте сковороду на маленький вогонь, налийте на неї 2-3 ст. ложки рослинної олії.

6. Додайте помідори і тушкуйте, поки не випарується волога. Соус повинен вийти.

7. В іншу сковороду налийте 3-4 ст. ложки олії і нагрійте його.

8. Викладіть в розігріте масло мариноване м'ясо і тушкуйте м'ясо зі спеціями, поки не піде зайва волога.

9. Тепер з'єднайте м'ясо з помідорним соусом і тушкуйте 5-8 хвилин на повільному вогні.

10. Долийте половину або цілу чашку води (для яловичини - до 3-х чашок), закрийте кришкою і тушкуйте м'ясо зі спеціями на повільному вогні, поки м'ясо не стане повністю м'яким.

Вгору