М'ясо з овочами, запечене в духовці

8 8 20 хв. 80 хв.

М'ясо та овочі - це ідеальне поєднання, а м'ясо і овочі, запечені в духовці, зберігають максимум корисних речовин, набагато корисніше і менш калорійні, ніж смажені. Тому м'ясо в духовці з овочами прекрасний вибір для прихильників здорового харчування.

Продукти
  • Яловичина - 800 г
  • або свинина - 800 г
  • Перець болгарський солодкий - 200 г
  • Морква - 200 г
  • Цибуля ріпчаста - 100 г
  • Олія рослинна - 50 г
  • Перець гострий гіркий - 1-2 щіпки
  • Сіль - 1-2 ч. ложки
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для м'яса з овочами, запеченого в духовці перед вами.

Включити духовку.

Шаг №2

Як приготувати м'ясо в духовці з овочами:

М'ясо промити, нарізати порційними шматками.

Шаг №3

М'ясо добре відбити.

Шаг №4

Цибуля ріпчаста очистити, помити і нарізати тонкими кільцями.

Шаг №5

Морква вимити, очистити і нашаткувати тонкою соломкою.

Шаг №6

Перець солодкий вимити, звільнити від насіння, нарізати тонкими кільцями.

Шаг №7

Розігріти сковороду, налити рослинне масло. Овочі пасерувати на рослинній олії 2-4 хвилини на середньому вогні, періодично помішуючи (овочі повинні бути злегка протушкувати).

Шаг №8

Підготовлені порційні шматки м'яса укласти в глибоку сковороду (без ручки) або деко в один шар. Трохи посолити м'ясо (0,5-0,75 ч. ложки).

Шаг №9

Зверху покласти пасеровані овочі, посолити, додати подрібнений гіркий перець. Поставити м'ясо в духовку на середню полицю. Запекти м'ясо з овочами в духовці при температурі 180 градусів до готовності (50-90 хвилин).

Шаг №10

Рецепт, як бачите, нескладний, пробуйте на здоров'я! М'ясо з овочами, запечене в духовці готово.
Приємного апетиту!

Вгору