М'ясо з картоплею в горщиках

10

Девіз цього смачного м'ясного блюда — легко, швидко і смачно!

Продукти
  • Філе свинини — 250 г
  • Картопля — 2 середніх
  • Помідор — 1 маленький
  • Цибуля ріпчаста — 1 невеликий
  • Часник — 1 зубчик
  • Томатна паста — 1,5 ст. л.
  • Майонез — 0,5 ст. л.
  • Оцет — трохи
  • Сіль — за смаком
  • Спеції — за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Одну половинку цибулі дрібно нарізати.
М'ясо замаринувати — порізати кубиками, додати томатну пасту, оцет, сіль, спеції і нарізану цибулю, перемішати.

Шаг №2

Картоплю почистити, порізати не дуже дрібно, додати майонез, трохи солі і видавити часник. Перемішати.

Шаг №3

Нарізати пластинками помідор. Другу половинку цибулі нарізати півкільцями.

Шаг №4

Горщик злегка змастити рослинний маслом. На низ викласти цибулю півкільцями, слідом м'ясо.

Шаг №5

Зверху викласти помідори.

Шаг №6

Завершити всі картоплею.
Поставити в духовку, розігріту до 180 градусів, приблизно на годину.
Зверху можна посипати зеленню або тертим сиром.

Вгору