М'ясо по-німецьки з білим вином, помідорами і яблуками

11 5 30 хв. 90 хв.

Вишукане м'ясо - свинина, тушкована в духовці з яблуками і помідорами, у вині. Гарне блюдо для холодних осінніх днів.

Продукти
  • Свинина (м'якоть) - 750 г
  • Яблука кисло-солодкі - 4-5 шт. (500 г)
  • Помідори - 4-5 шт. (300 г)
  • Цибуля ріпчаста невеликий - 6 шт. (300 г)
  • Масло топлене - 3 ст. ложки
  • Цукор - 1 ст. ложка
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Борошно - 1 ст. ложка
  • Вино біле сухе - 125 мл
  • Зелень петрушки рубана - 1 ст. ложка
Покрокове приготування

Шаг №1

Необхідні продукти для м'яса по-німецьки.

Шаг №2

Як приготувати м'ясо по-німецьки:

Помідори нарізати кружечками. Ріпчасту цибулю нарізати кільцями. Яблука нарізати часточками.
Яблука і помідори посипати цукровим піском.

Шаг №3

Розігріти на сковороді 2 ст. ложки олії і обсмажити на ньому половину цибулі.
Перекласти цибулю в форму для запікання.

Шаг №4

Половину яблук і помідорів викласти у форму.

Шаг №5

М'ясо нарізати великими шматками, посолити і поперчити.
Розігріти вершкове масло і обсмажити на ньому м'ясо з усіх боків, злегка присипавши борошном.
Викласти м'ясо у форму і зверху накрити рештою цибулею, помідорами і яблуками.
М'ясо з овочами і яблуками залити вином і поставити в духовку, розігріту до 200 градусів, на 45-60 хвилин.

Шаг №6

Готове м'ясо по-німецьки посипати зеленню. На гарнір можна подати картоплю.
Приємного апетиту!

Вгору