М'ясо по-китайськи

4

Насичений смак м'яса, незвичайний спосіб приготування. Спробуйте!

Продукти
  • М'ясо — 150 г
  • Соєвий соус — 2 ст. л.
  • Мед рідкий — 2 ч. л.
  • Часник — 1 зубчик
  • Приправи — за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

У сотейнику (у мене казан з товстим дном) змішати всі інгредієнти, крім м'яса. Поставити на вогонь, довести до кипіння і вимкнути плиту, нехай трохи постоїть.

Шаг №2

М'ясо порізати невеликими пластинками, трохи відбити.

Шаг №3

До соусу в казан викласти м'ясо, перемішати.

Шаг №4

Викласти м'ясо в форму на фольгу і поставити в духовку буквально хвилин на 20-30 (не більше, інакше м'ясо высушится) при 180 градусах.

Приємного апетиту!

Вгору