М'ясо по-французьки (зі свинини)

7 10 20 хв. 40 хв.

М'ясо по-французьки - це дуже смачне і дуже ситне блюдо. Приготоване на основі свинини, страва виходить таким ароматним і соковитим, що просто тане у роті. Також м'ясо по-французьки має найніжнішим смаком, здатним задовольнити будь-якого гурмана.

Продукти
  • Свинячий ошийок - 500 грам
  • Сир твердий - 20 грам
  • Гірчиця - 1 ст.л.
  • Соєвий соус - 1 ст.л.
  • Майонез - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Суміш свіжомелених перців - за смаком
Покрокове приготування
1 М'ясо по-французьки (зі свинини), шаг 1

М'ясо вимийте і наріжте шматочками завтовшки 2 див.

:)
2 М'ясо по-французьки (зі свинини), шаг 2

Покладіть м'ясо на дощечку і відбийте молоточком з двох сторін.
Я відбиваю його, попередньо прикривши кульком або харчовою плівкою, так воно не розлітається і не бруднить кухню.

3 М'ясо по-французьки (зі свинини), шаг 3

Деко застеліть папером для випічки. Це можна робити за бажанням. Я застеляю для того, щоб він менше паскудився.

4 М'ясо по-французьки (зі свинини), шаг 4

Викладіть всі відбивні на деко.

5 М'ясо по-французьки (зі свинини), шаг 5

Обмажте кожну відбивну гірчицею.

6 М'ясо по-французьки (зі свинини), шаг 6

Обмажте соєвим соусом, посоліть і поперчіть.

7 М'ясо по-французьки (зі свинини), шаг 7

Натріть сир на крупній тертці.

8 М'ясо по-французьки (зі свинини), шаг 8

Відбивні полийте майонезом і рясно посипте сиром.

9 М'ясо по-французьки (зі свинини), шаг 9

Поставте запікатися в духовку на 20 хвилин при 180 градусах.

Вгору