М'ясо по-албанською

9 6 80 хв. 800 хв.

Цікавий варіант котлеток з дрібно нарізаного м'яса - це і є рецепт м'яса албанською.

Продукти
  • М'ясо (телятина, яловичина) - 0,5 кг
  • Крохмаль - 2 ст. ложки
  • Борошно - 1 ст. ложка
  • Яйця - 1 шт
  • Майонез - 2 ст. ложки
  • Сіль - 0,5 ч. ложки
  • Перець чорний мелений - 0,25 ч. ложки
  • Часник - 1-2 зубчики
  • Масло рослинне для смаження - 2-4 ст. ложки
Приготування

Як робити: М'ясо по-албанською? Дуже просто читайте далі...

М'ясо нарізати дрібними кубиками. Додати борошно з крохмалем, яйця, майонез, часник, сіль і перець. Перемішати і залишити в холодильнику на 12 годин (на ніч).

Потім викладати приготовану м'ясну суміш ложкою на розігріту сковороду з маслом і смажити м'ясо по-албанською, як котлети.

М'ясо по-албанською готове, коли з двох сторін утворюється рум'яна кірочка.

Покрокове приготування
1 М'ясо по-албанською, шаг 1

Продукти для приготування м'яса по-албанською.

:)
2 М'ясо по-албанською, шаг 2

Як приготувати м'ясо по-албанською:

М'ясо нарізати дрібними кубиками (приблизно 1 см).

3 М'ясо по-албанською, шаг 3

Додати борошно з крохмалем, перемішати.

4 М'ясо по-албанською, шаг 4

Додати яйця, майонез, часник, сіль і перець.

5 М'ясо по-албанською, шаг 5

Перемішати і залишити в холодильнику на 12 годин (на ніч).

6 М'ясо по-албанською, шаг 6

На сковороді розігріти 1,5 ст. ложки рослинної олії.
Потім викладати приготовану м'ясну суміш ложкою на розігріту сковороду з маслом і смажити м'ясо по-албанською як котлети. Спочатку 2-3 хвилини з одного боку.

7 М'ясо по-албанською, шаг 7

А потім смажити котлети по-албанською ще 1,5-2 хвилини з іншого боку.

8 М'ясо по-албанською, шаг 8

М'ясо по-албанською готове, коли з двох сторін утворюється рум'яна кірочка.

Вгору