М'ясо для бутербродів

9

Просто зваріть самостійно невеликий шматочок яловичини, і ви отримаєте відмінну заміну ковбасних виробів на свій стіл.

Продукти
  • М'якоть яловичини — 1 кг
  • Часник — 2 зубчики
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт
  • Морква — 1 шт.
  • Лавровий лист — 2 шт.
  • Перець червоний мелений — за смаком
  • Перець духмяний — 5 горошин
  • Хмелі-сунелі — 1 ч. л.
  • Сіль — 2 ст. л.
Покрокове приготування

Шаг №1

Інгредієнти.

Шаг №2

У воду додати сіль і довести до кипіння, опустити в киплячу воду м'якоть яловичини. Варити 1 годину.
Додати цибулину, часник, моркву, лавровий лист, перець горошком і варити ще близько години, до м'якості м'яса.

Шаг №3

Вийняти м'ясо, покласти на фольгу, посипати спеціями і гострим перцем за смаком.
Загорнути яловичину щільно фольгу, остудити і відправити в холодильник на ніч, щоб м'ясо увібрало аромат спецій.

Шаг №4

Нарізаємо м'ясо скибочками і втамовує голод.
Приємного апетиту!

Вгору